Over ons

Heeft u iets te vieren? Bent u binnenkort jarig of misschien zelfs al jarig geweest? Wat is er nou mooier om je verjaardag uitbundig te vieren met al uw familie, vrienden, kennissen in combinatie met een goede muziek van onze drive-in show.

Muziek is sfeerbepalend voor een feest
Het kiezen van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van het feest. Wij beschikken dan ook van een muziekcollectie van meer dan 100.000 nummers. Wij draaien alle soorten muziek die u maar wilt! We draaien door heel Nederland, dus ook in uw plaats! Of het feest nu in een zaal,café,tent of schuur is maakt voor ons niet uit. Elke ruimte kunnen we omtoveren tot een ware disco.

Het is belangrijk dat ook uw gasten het naar hun zin hebben. Het is bij ons dan ook mogelijk dat u of uw gasten verzoeknummers komen aanvragen, daarnaast is het zelfs mogelijk om via SMS uw verzoeknummer door te geven. Deze zal dan z.s.m. door de DJ gedraaid worden.

Lage prijzen
Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden voor uw verjaardag. We hanteren dan ook een standaard tarief wat u kunt vinden op onze tarieven pagina. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@feestdjboeken.nl

Contact
Stuur ons gewoon even een mailtje: info@djverjaardag.nl