Gastenboek

Hieronder kunt u recensies lezen en toevoegen

10 reacties op “Gastenboek
 1. Marlies zegt:

  Woensdag 08-05-2013 heb ik mijn Sarah-feest gevierd. Via internet DJ Joris gevonden en geboekt. Natuurlijk is het een gok om iemand te boeken die je nog nooit hebt zien of horen draaien. Maar het heeft geweldig uitgepakt. Joris en Mart hebben zeker een groot aandeel gehad in het feit dat wij terug kunnen kijken op een zeer geslaagd feest.

 2. Peter en Jeanne van den Hurk zegt:

  Hoi jongens,

  Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest, we hebben er allemaal van genoten!

  Groetjes, Peter en Jeanne

 3. Anneke Stokman zegt:

  Hoi Joris en Wouter,

  Jullie gevonden op internet. Wat zijn jullie onwijs goed, voelde alles supergoed aan. In het begin nog lekker rustig om te kletsen en later is de dansvloer volgebleven. Mede dankzij jullie is het een avond geworden om nooit te vergeten. Ga zo door, en voor andere die een feestje hebben, gewoon Joris bellen!! Dan komt het goed.

  Nogmaals bedankt,
  Anneke en Piet Stokman en de kids.

 4. Simone & Corine zegt:

  Deze geweldige dj ontmoet en laten draaien op een voor ons heel belangrijk en leuk feestje……..
  het werd een avond om nooit meer te vergeten, zo super gezellig, de hele avond werd er gedanst en stond de dansvloer vol, jong en oud iedereen heeft zich super vermaakt dankzij DJ JORIS.
  dus mensen boeken deze DJ………WIJ ZEGGEN ZEKER DOEN!!
  TOT DE VOLGENDE KEER SUCCES VERDER
  LIEFS SIMONE EN CORINE EN FAMILIE

 5. Carola zegt:

  gevonden op internet, super enthousiaste jongens,heel professioneel, jammer dat wij niet van daaanse houden, maar dat lag zeeeker niet aan jullie! alle muziek beschikbaar, super!! volgende keer zker weer hoor!
  groetjes cabaret vereniging ”we nou wir” alias Carola, degene die jullie geboekt heeft

 6. Fam. Egelmeer zegt:

  Bedankt voor het verzorgen van de muziek op ons feest, alle muziek was beschikbaar. Het was een heel gezellig feest mede Dankzij Dj Joris.
  Egelmeer

 7. Danny & Nicole zegt:

  Geweldig Feest 12,5 jaar getrouwd

 8. Helma zegt:

  he Joris en Stan,

  nog even een complimentje, jullie hadden het geweldig gedaan hoor! in het begin dachten er velen de muziek komt er amper bovenuit, maar dat hadden jullie achteraf heel slim gedaan , konden de mensen toch ook nogmet elkaar een praatje maken ,en als ze nog niks gedronken hebben gaan ze toch niet dansen , en dat kwam goed, ik heb vele complimenten over jullie gehad hoor, mijn feest was zeer geslaagd dank hiervoor

  groetjes helma

 9. Jennifer zegt:

  We hebben gisteravond een geweldig feestje gehad dankzij Joris…..
  Volgend jaar zeker weer,

  groetjes, Jennifer

 10. Bs. De Hoogakker uit Nuland zegt:

  Hallo jongens,

  Heel erg bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens onze afscheidsavond van de groepen 8 voor de kinderen, hun ouders en de leerkrachten van onze school. Jullie speelden goed in op wat er op de dansvloer gebeurde en alle gevraagde muziek hadden jullie voorhanden. Helemaal TOP! Voor volgend jaar willen we jullie graag nu alvast weer boeken voor onze afscheidsavond! Complimenten.
  Leerkrachten groepen 8

  Bs. De HoogakkerNuland

Geef een reactie