Goedkope DJ of drive-in show gezocht voor uw kinderfeest of schoolfeest in Soerendonk?

Zoekt u een goedkope DJ of drive-in show voor uw kinderfeest of schoolfeest in Soerendonk in de provincie Noord-Brabant? Dan bent u hier aan het juiste adres!


Boek, huur nu de DJ Joris drive-in show.
We draaien regelmatig in de gemeente Cranendonck.

Altijd een knalfeest
DJ Joris verzorgt al jaren de muzikale omlijsting van verjaardagen, kinderfeesten en schoolfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Het is voor ons niet van belang welke locatie het feest gegeven worden, we kunnen namelijk alles ombouwen tot een ware disco.

Allerlei soorten muziek
DJ Joris is een echte muziekliefhebber. Zijn uitgebreide muziek collectie met meer dan 100.000 nummers groeit dan ook nog elke week. En hij is altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. De kinderen kunnen natuurlijk ook verzoeknummers aanvragen, tegenwoordig is dit zelfs mogelijk met de gratis SMS dienst die wij aanbieden! Wanneer wij een sms bericht ontvangen met het gewenste verzoeknummer zullen wij deze z.s.m. op het juiste moment draaien.

De juiste ambiance
Dankzij zijn jarenlange ervaring, weet DJ Joris precies hoe hij de juiste muzikale ambiance neerzet. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houdt hij rekening met de verschillende soorten gasten. Zij kunnen dan ook de gehele avond of dag verzoeknummers aanvragen.

Exclusieve drive-in show
DJ Joris maakt gebruik van zijn eigen exclusieve drive-in show. Deze show wordt standaard uitgerust met een professionele licht en geluid installatie.

Alle locaties
We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, waaronder ook in Soerendonk!
Op elke soort locatie kunnen we draaien zoals: een zaal,café,tuin,straat enz. Bijna alles is mogelijk.

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur een mailtje: info@123kinderfeest.nl

Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Friesland, Gelderland, Noord-Brabant